Przejdź do głównej zawartości

Kontakt_Współpraca / Contact_Cooperation

 
Witam Serdecznie,

chętnie odpowiem na jakiekolwiek pytania w ciągu maksymalnie 24 godzin, oraz spróbuję odpowiedzieć na każdy nadesłany komentarz :]. Jeśli masz pytania, chcesz nawiązać ze mną współpracę lub otrzymać przepis na maila, śmiało napisz do mnie.
Propozycję proszę kierować na: projectswithtaste@gmail.com

*****

Hello,

I would be happy to answer any questions within a maximum of 24 hours and I will try to answer any comments, which I have received :]. If you have questions, do you want to work with me or get a recipe by email, please write to me.
Please contact with me: projectswithtaste@gmail.com

Popularne posty

Ser halloumi z sosem żurawinowym / Halloumi cheese with cranberry sauce

  Składniki / Ingredients:   250 g ser halloumi / 250 g  2 łyżki oliwy z oliwek / 2 tablespoons olive oil 0,5 łyżeczki czosnku / 0,5 teaspoons garlic skórka z cytryny / lemon peel 0,5 łyżeczki ostrej papryki / 0,5 teaspoons hot paprika 0,5 łyżeczki białego pieprzu / 0,5 teaspoons white pepper  sos żurawinowy / cranberry sauce

Czerwony sok z owoców / Red juice from fruits

Składniki / Ingredients: 500 g truskawek (mrożone lub świeże) / 500 g strawberries (frozen or fresh) 1 gruszka / 2 pear 1 jabłko / 1 apple 125 g malin (mrożone lub świeże) / 125 g raspberries (frozen or fresh)   sok z cytryny / juice with lemon

Ciasto brzoskwiniowe ze śliwką / Peach cake with plum

Składniki / Ingredients: 250 g margaryny / 250 g of margarine 2 łyżeczki proszku do pieczenia / 2 teaspoons baking powde r 2 (500 g) szklanki mąki pszennej / 2 (500 g) cups flour  4 jajka / 4 eggs 32 g cukru waniliowego / 32 g vanilla sugar 220g dżemu brzoskwiniowego / 220g peach jam śliwki / plums skórka z cytryny / peel of lemon tortownica / springform pan