Składniki / Ingredients:
3 sztuki ciabatt / 3 pieces ciabatt
suszony rozmaryn / dried rosemary
sól / salt
suszony rozmaryn / dried rosemary
sól / salt
oliwa z oliwek z cytryną / olive oil with lemon
Sposób przygotowania / Preparation:
Przygotowanie: ok. 15 min, pieczenie: 10 min, ilość porcji: 26 sztuk
We cut the ciabatta into 1 cm pieces and place them on a mold lined with baking paper. Then, we brush them with olive oil (about 1 teaspoon of olive oil for one piece). Sprinkle salt and rosemary to taste (about 2 pinches for one piece). We put the finished them into a hot oven (200 degrees) for 10 minutes. Ready crostini, it's great taste for warm and cooled, Enjoy your meal!
Przygotowanie: ok. 15 min, pieczenie: 10 min, ilość porcji: 26 sztuk
Pieczywo
kroimy na 1 cm kawałki i układamy na blaszce wyłożonej papierem do
pieczenia. Potem smarujemy je pędzelkiem oliwą (tak około 1 łyżeczki
oliwy na 1 sztukę). Posypujemy solą do smaku i rozmarynem (tak około 2
szczypty na 1 sztukę).
Gotowe pieczywo wkładamy do rozgrzanego piekarnika (200 stopni) na 10
minut. Gotowe crostini świetnie smakują na ciepło i ostudzone,
smacznego!
*****
We cut the ciabatta into 1 cm pieces and place them on a mold lined with baking paper. Then, we brush them with olive oil (about 1 teaspoon of olive oil for one piece). Sprinkle salt and rosemary to taste (about 2 pinches for one piece). We put the finished them into a hot oven (200 degrees) for 10 minutes. Ready crostini, it's great taste for warm and cooled, Enjoy your meal!
Komentarze
Prześlij komentarz
Dziękuję wszystkim za komentarze, opinie i konstruktywną krytykę :).